Stronger Life

Wellness & Self Care

God morgon min stjärna

Jag hoppas att veckan varit bra hittills, än är det inte helg men fort går det. Vilket får mig att tänka på hur mycket jag har att hinna med fram till helgen. Det är så kul att ha mycket att göra men det är viktigt att ta hand om sig och vila upp sig också.

Det är något jag som coach talar om rätt mycket med mina klienter, det är viktigt att ta hand om sig, tillåta sig vila mellan varven annars hamnar vi där i utbrändhet igen.

Vet du inte hur du ska börja med det så är det en bra grej att börja ställa frågor till sig. 

Vad får mig att må bra?
Vad får mig att känna att jag laddar batterierna?
Vad gör jag när jag känner mig som mest avslappnad?
Vad säger min kropp att jag behöver just nu?
Vad längtar jag efter just nu?

Ta en stund på morgonen och känn efter, vad får dig att må bra, vad behöver du denna morgon. Lyssna på det, det är jätteviktigt att lyssna. När någon pratar, inte vänder du ryggen och låtsas som inget hänt? Så varför behandla dig själv så? Lyssna, våga, ta hand om dig, ingen annan kommer att göra det.

mindset

Jag önskar dig en fin dag, njut av den här dagen, inte som om det vore din sista men absolut som om det vore din bästa. Kom alltid ihåg att du bär själv ansvaret för hur din dag blir, hur du vill må, hur du vill ha det. Saker och ting kommer att hända runt omkring oss, sådant som vi inte kan påverka men det är du som bestämmer hur du tar emot det och hur du låter det påverka resten av din dag. Grotta ner dig eller ställa dig upp? Ansvaret är ditt, valet är ditt, makten är din att bestämma det själv.

Ha en underbar dag!

/Coach Diana

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.