Stronger Life

Gör det själv hemifrån!

I samarbete med tandblekning. nu

Hello!! Jag sitter här hemma och planerar min New Moon Ritual inför helgen. Jag ska på event på ett spirituellt center för att göra en nymåneritual och jag längtar. Men även om jag går på cirklar som de kallas, ute hos andra, så tycker jag även om att göra de hemma också och då är det med lite mer self care också. Ny månen är för att ta hand om sig, blicka inåt, göra self care saker så som spa, måla naglarna, hårinpackningar, meditationer, bara vara i lugn, läsa en bra bok, äta en härlig måltid etc.

Jag brukar göra en hel spa dag för mig, från morgon till kväll. Med allt från att bleka tänderna till att göra en extra lyxig hårinpackning och mycket annat. Jag tar långa promenader och jag tar mig verkligen tid att göra sånt som jag mår bra av. Och visst kan det låta knasigt att tandblekning är en del av min ”ta hand om mig” ritual men så är det. Allt från det yttre till det inre räknas, det är ju vad som får mig att må bra. Jag med min gula tand som jag fått pga en smäll på tanden (tandens blåmärke) så vill jag emellanåt knappt prata för att inte den ska synas. Då är det viktigt för mig att försöka återställa dens färg så att den ser ut som resten av mina fina vita tänder. Det är mitt sätt att ta hand om mig och därför är jag glad över att ha flera olika möjligheter att kunna välja bland. Jag behöver ju inte bleka alla mina tänder, jag behöver bara en tands-blekning och därför är det så bra att det finns en penna för att just välja vilka du vill bleka. Genom att jämföra vilka som blev bäst i test 2022 så kan du också få den bästa produkten som passar just dig.

Self care handlar om det som får dig att må bra, inte om vad andra säger att du ska göra. Många kan komma och tycka en massa om att yoga är det bästa sättet för self care, promenader, sova ut länge eller gå på retreats. Men i slutendan har det med vad DU tycker, vad DU mår bra av. Om du inte orkar med mer än just bara meditation så är det helt okej, du gör vad du mår bra av. Jag gör vad jag behöver och mår bra av, ta hand om mitt yttre på samma sätt som jag tar hand om mitt inre, båda räknas, holistiskt tänk, allt hänger ihop.

Så vad gör du för att ta hand om dig?
Vad får dig att må riktigt bra?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.