Stronger Life

Att köpa presenter!!

 

Nu börjar kalasen och festerna rasa in efter sommaren. De flesta i vår familj har fyllt år och är klara (det är jag kvar) men barnens vänner och våra vänners inbjudningar är på ingång och jag får alltid lite panik över vad man kan köpa till människor. Det blir svårare och svårare både med vänner men även med familjen. Det är som att vi lever i en värld då vi har allt redan. Vad mer behöver du? Barnen kämpar inte längre för det de vill ha som det var förut, för föräldrarna köper de allt, så att de är tysta och lugna. Vi tar allt mer och mer krediter och avbetalningar för att få det vi vill ha och på så sätt finns det inget kvar att önska mer än riktigt dyra saker.

Jag minsann tänker inte göra så mot mina barn. Jag vill inte ha två bortskämda döttrar som pekar på vad de vill ha och annars blir de griniga. Nej det där funkar inte för mig. Jag vill ha barn som har det de behöver men har drivet att förhandla, jobba sig till det de vill ha, komma på sätt att få det som är kreativa och bra. Jag vill att de ska veta att de alltid kan räkna med oss när det väl gäller men att de får det de vill ha med lite kamp och längtan. Det jag vill är att de blir drivna och motiverade människor när de växer upp.

Okej men vad gör vi med de andra som vi inte kan styra? Jo där har vi härliga guider som kan hjälpa oss.

Presenttips!

Vad skulle jag göra utan dessa guider och tips? Jag hade inte vetat vad vännen, grannen, den bekanta och kollegan skulle ha. Alla dessa härliga nischer som erbjuder en specifik tjänst, jag gillar det. Det är sånt som underlättar för oss andra som gärna lägger ner tid på annat som vi är bra på.

”Syftet med presentguiden är just detta, att leverera en så stor överblick som möjligt på vilka presenter som finns tillgängligt på nätet. ”

– Presentguiden

Så nu behöevr jag sätta mig ner och gå igenom kommande inbjudningar och se vad jag kan hitta och beställa det i tid. Men vet du vad det värsta är? Att jag alltid hittar något som JAG vill ha istället. Många gånger vet man inte vad man behöver eller vill ha fören man ser det där, rakt framför ansiktet på en.

Happy shopping 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.