Stronger Life

Njut av Gotland

Det är sommar och det är semester för många. Jag älskar att vara hemma och jag älskar att vi snart åker igen. Livet, det här är livet för mig. Jag njuter något otroligt just nu, att jag har möjligheten att leva mitt drömliv. Och jag önskar att allt fler kunde göra det i livet, för det är väl det livet går ut på eller? Att må bra, leva det så som man vill, att skapa dig ditt drömliv och njuta av det mer eller mindre varje dag.

I Spanien lärde vi känna några grannar när vi var där första gången, dessa grannar var svenskar och förklarade att de valt att dela upp sitt år med höst och vinterhalvåret i Spanien och sommaren och lite till i Sverige. Varför? Jo för att den svenska sommaren är ju underbar, det finns mycket fint att uppleva i Sverige så som bland annat Varberg, Gotland, Göteborg, Stockholm, ja en massa.

Jag mins när jag var yngre och ofta åkte till Gotland med vännerna för att festa. Men Gotland har så mycket mer än bara fest, även om det kan vara en stor del för många så är det så himla fint, vackert och historiskt.  Om ni skulle vilja hitta boende för en gotlandsresa så kan ni kolla in här för fina sommarstugor som man kan hyra. Det finns något för alla tror jag, enklare och lite lyxigare.

Bild på Gotland

Om vi inte hade en till resa till Spanien så hade jag gärna velat åka ner till Gotland, det är så härligt men just nu har vi sommaren redan planerad. Men jag vill gärna visa barnen lite mer av Sverige så att de också lär känna mer av både det ena och det andra.

Jag är väldigt tacksam över den barndom och ungdom jag har fått faktiskt. Att ha fått njuta av resor till fjällen för att åka skidor, lära mig slalom och mycket annat skoj, sett vackra Gotland där vi festat, åkt båt, busat, njutit av vänner och även fått det tropiska i Colombia, sett Spaniens olika städer och öar.. och mycket mer. Mitt liv har varit ett äventyr och fortsätter att vara, med lite av allt så fortsätter jag att njuta av livets alla härliga ting.

Har du hela din sommar planerad eller hur brukar du göra? 

Bild på Gotland

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.