Stronger Life

Lyxlivet 2.0

Hemma i Sverige igen en stund. Vi är här för att fira lite födelsedagar och titta till bostaden men snart så är vi tillbaka i vårt hem i Spanien. Jag trodde vi skulle vara glada av att vara tillbaka här i Sverige med tanke på att det är lite svalare men icke, alla går omkring halvdeppiga för att de längtar tillbaka. Så nu räknar vi ner dagarna.

Det här med att starta företag har varit det bästa jag kunnat göra. Att ha den friheten att kunna jobba i Sverige, att kunna jobba i Spanien och bara röra mig fritt som jag vill och styra mina egna dagar, det är så mycket värt att jag knappt kan förklara det.

travel-familjeliv

Jag fick frågan igår, om jag kunde tänka mig att flytta ner helt och hållet till Spanien. Och grejen är att jag har tänkt på det många gånger men nej det kan jag inte. Min dröm är just att kunna ha den friheten jag har idag, att inte behöva välja bland mina två hem utan att kunna ha just två hem, ett i Sverige och ett i Spanien, som jag kan pendla mellan, precis hur ofta och hur länge jag vill. Det är min dröm, det är vad som får mig att må bra och ger mig lyx i min vardag.

Jag älskar känslan av att ha två hem, av att ha den friheten att kunna resa när jag vill, vart jag vill och ta med mig mina klienter, familj, studier, allt hela tiden. Vilken enorm frihet vi fått mycket tack vare pandemin som gett oss så mycket nya verktyg och idéer.

Hur ser du på din vardag? Trivs du, lever du livet du vill ha, väntar du med att leva när du är pensionär eller är det dags att ta tag i livet NU medan du faktiskt har ett. 

coach_startaeget

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.