Stronger Life

Matcha med Match

I samarbete med Nätdejtningtips .se

Hej från Spanien. Äntligen är vi här och njuter av värmen, av palmerna och allt det här härliga livet har att erbjuda. Jag är så tacksam till att vi har ett sånt bra liv och det är som en bekant sa till mig för inte så länge sen, ”ja du har ju inte nått dit med tur”. Nä det har jag inte, jag har jobbat hårt för att nå dit jag är idag.

Jag har alltid jobbat med att visualisera, med att manifestera och med att attrahera det jag vill ha i mitt liv. Jag har mannen jag alltid önskat mig och det är just via att jag tidigt visste vad jag sökte hos en man och nöjde mig inte med mindre. Jag vet vad jag vill ha i livet och vart jag vill gå så jag jobbar för det. Det är jag mycket tacksam för.

Men sen så är det så att allt kan ta slut, barnen gör mig påmind om det rätt ofta faktiskt med sina frågor, ”visst ska ni inte skilja er”. Rätt skum fråga med tanke på att vi har det bra men jag förstår ändå vart det kommer ifrån, eftersom många av deras vänners föräldrar skiljer sig det senaste året. Det pratas mycket om nätdejtning just nu och det är ju det nya sättet att träffa människor på.

pixabay

Att börja nätdejta vore en mardröm för mig som älskar att prata med folk på ett naturligt sätt, jag tillhör de som är gammaldags på det sättet, men samtidigt har jag insett att det är ett mycket bra sätt att umgås på också, att kunna skriva rakt ut vad man vill ha och söker. Att man direkt kan ”marknadsföra sig” på ett tydligt sätt.

Jag har hört rätt bra Match.com recension där man kan se vad som passar en bäst enligt vad man söker. Det finns ju en hel djungel där ute så att nischa sig är alltid bra. Jag tycker det är fint att det finns såna sidor som erbjuder såna tjänster, att man kan få chansen att träffa sin soul mate via de. Jag har faktiskt några vänner som har träffat sina makar på det sättet. Det tycker jag är väldigt häftigt.

Jag däremot visualiserade min make sedan jag var liten, har alltid velat ha en man som ser ut som just min man gör och som har de kvaliteterna som min man har. Sen att ha växt upp med en sån fin förebild som min far varit för mig, gör saken tryggare att hitta en bra man. Så vi är en perfekt match. 🙂

Lycka till med kärleken denna sommar!!

omtanke-karlek

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.