Stronger Life

Lyssna på riktigt!

God morgon!

Jag är så glad idag men också lite blandade känslor med vemod eller nått. Kan inte riktigt identifiera min känsla. Vad det handlar om, är att jag ska på avslutningsfika idag på mitt gamla arbete. Jag har sagt upp mig sedan 2 månader sen och idag är det avslutning. Det känns pirrigt att se ”alla” igen men så trist att så många redan slutet på jobbet och det är bara några få kvar av de ”gamla” godisarna.

Jag är glad och tacksam för den tid vi haft tillsammans, jag är tacksam för att jag fått så mycket fina kontakter, leenden, skratt tillsammans och lärdomar. Jag försöker alltid att vara tacksam i livet, för allt gott och ont jag får, för det ger mig lärdom för vad som komma skall i livet.

Jag kommer att sakna mina kollegor men som sagt, de flesta har gått vidare. Nu är det min tur.
Min dröm är att hjälpa andra, att coacha och vägleda. Nu lever jag min dröm.
Den här sommaren jobbar jag mot att bygga upp min dröm i Spanien också. Att skaffa mig ett kontor i Spanien och i Sverige.

Dream coming true

Har du en dröm så vill jag bara ge dig det här rådet. Du är värd att lyssnas på, du är värd, din framtid är värd att lyssnas på och med det menar jag på fullaste allvar, att om du har en dröm, varför lyssnar du inte? Varför riskera att ångra sig som gammal. Visste du att det finns en bok om vad de flesta gamlingarna ångrar vid sin dödsbädd? Och majoriteten utan tvekan, säger: ”att jag inte följde mina drömmar”.

Det är inte värt att jobba ihjäl sig för pengar, det är inte värt att slita sönder hälsan för ett jobb, en chef, en titel om du inte mår bra av det. Det som faktiskt är värt, är att lyssna till ditt hjärta och följa den rösten.

Jag säger inte att alla ska säga upp sig och köra all in, det jag säger är att man ska lyssna inåt, upptäcka vad det är din själ längtar efter att göra och oavsett om du gör det som en hobby, vid sidan om jobbet, heltid så bör du lyssna på den rösten. Alla behöver inte starta eget, vissa brinner för att måla bara, gör det då, måla så att din själ mår bra, för dig själv, sen får livet och tiden visa vad du kan göra med det. Men börja åtminstone.

Ha en fin dag och ta hand om dig och ditt hjärtats röst.

/Coach Diana

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.