Stronger Life

Soul Purpose

God morgon!

Idag vaknade jag rätt pigg och glad, jag är så taggad för den nya veckan och allt som ska göras. Jag har studier och företagande på schemat och mixar in lite jakt på möbler, internetleverantörer och annat till Spanienlägenheten. Den här veckan är fyllt med spännande saker för mig. Barnen är också så glada för att de går bara måndag, tisdag och orientering på onsdag sen är det ju ledigt torsdag och fredag. Det ska bli mysigt att ha de hemma och gå ut och promenader och fika om vädret tillåter.

Det är lite jobbigt att vi är så väderstyrda i vår familj. Vi vet att om man har rätt kläder så är det inga problem att gå ut i regnet, men det är ju just det, vi har inte rätt kläder och är inte alls sugna på att handla in en massa regnkläder och stövlar för att kunna gå ut någon gång på miljonen.

Jaja något spännande hittar vi på dessa dagar.
Men för att jag ska kunna ha den tiden jag vill ha på torsdag och fredag med barnen så behöver jag jobba undan lite måndag-onsdag så jag har lite att stå i. Men är det något jag kan säga så är det att jag fullkomligt njuter och älskar mina dagar numera. De är fyllda med just sånt som jag älskar att göra, studera och jobba med coaching. Det är lycka för mig, att ha hittat min mening livet, att ha hittat mitt Soul Purpose och leva efter det. Vilken skillnad det gör att hitta sin mening i livet. Det är något jag tycker att alla borde investera i, att hitta sin Soul Purpose. Det innebär ju inte att alla ska starta eget, det har inte med det att göra, det har med att hitta vad man brinner för, vad ens själ längtar efter och göra det.

Det finns så många som brinner för att måla tavlor men lagt ner det under tiden de blev mamma och hade småbarn, sen har de glömt bort det och sig själva och prioritera inte det. De lever vidare i det gamla rutinen och ekorrhjulet. Så synd.

Snart är jag utbildad i Dharma och Spiritual Coach (Dharma betyder Soul Purpose), då är du välkommen att boka in samtal med mig så att vi kan prata igenom hur jag kan hjälpa dig att hitta din Dharma i livet.

Caoch

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.