Stronger Life

Om du tvekar, då är detta till dig…

God dag bästa läsare!

Solen skiner, det är en av de varmaste dagarna hittills men jag vaknade sjuk.

Idag sitter jag i lugn och ro, men lite krasslig i halsen och kroppen, så jag har bokat av mina kurser som jag hade idag och ska satsa på att bara finslipa en kurs jag håller på att skapa för alla er som vill starta en online verksamhet. Wohoo, hur härligt kommer inte det att vara.

Nu när jag satt och skapade material för att du ska kunna lansera din business online och få mer frihet i din vardag så insåg jag hur långt jag kommit med egen personlig utveckling. Från att inte våga starta eget, att inte våga ha en egen kurs, att inte våga ta betalt till att våga erbjuda alla mina tjänster till dig som behöver det och våga säga att det är värt pengarna. Varför? För att jag har lärt mig värdet av det jag gör, jag hjälper dig att starta upp ditt företag, att våga ta din dröm till nästa nivå och faktiskt sätta igång, jag hjälper dig att få in klienter, att ha ett tydligt erbjudande att lansera till dina klienter. Tänk hur mycket pengar du kommer att få in sen, du får igen dina pengar hur enkelt som helst.

Jag ska ta min historia hur jag började själv och visa hur bra det kan bli, från noll och desperation till framgång. Men det får bli ett annat inlägg.

När du tvekar nästa gång, på om du ska våga investera i din dröm, i dig själv, i ditt företag, så tänk såhär, du har ju en dröm, den kommer inte att ta slut i första taget, den kommer att göra sig påmind år efter år, tänk om du istället hade börjat nu, idag, tänk vart du kunnat vara om 1 år!!! Med mig som coach kommer du igång på 6 månader. Varför är det så? För att när du jobbar med en coach som ger dig stöd, vägledning, coaching och tydlig struktur så ser du själv hur enkelt det kan vara. Vill du veta mer? Läs inne på hemsidan www.strongerlife.nu

 

coach_startaeget

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.