Stronger Life

Sätta sin profil till världen

Annons för Krokodil Profil

Nu när jag startade upp mitt företag så kom det hem en massa erbjudanden som var bra för nyföretagare så som försäkringar, hemsidors erbjudande etc. Men vissa saker handlade om logo och det är något som intresserar mig rätt mycket. En varumärke och logo är något som människor kommer ihåg, som vi förknippas med och det är något jag gärna anlitar ett proffs för att skapa så att jag sen kan sätta upp loggan på olika ställen för att sprida budskapet.

Något jag tänkte på som business coach så skulle det vara trevligt att erbjuda sina klienter som signar upp sig att jobba med mig under 6 månader, att få hem en liten överraskning. Allt från en bok med StrongerLife logo på eller penna med något annat eller andra  profilprodukter? Du hittar en massa härliga produkter under profilprodukter sommar.

När jag hade anlitat en Business Coach som skulle jobba med mig för att jag skulle starta upp min verksamhet så fick jag hem ett jättefint block men hon hade inte sin logo på den, vilket jag helt klart hade tyckt var ännu mer coolt men jag tycker att gesten var jättefin ändå. Det är en bra sak att erbjuda sina klienter det där lilla extra som också kan vara kul så att allt inte känns som blodigt allvar. Att starta upp företag känns redan tillräckligt allvarligt som det är, haha.

Jag kommer ihåg att jag brukade jobba på en logo butik för många år sen och det var en man som hade sin logo på precis allt. Allt som går att trycka upp något på hade han upptryckt sin logo på, det var riktigt läckert att se faktiskt. Det fanns en stolthet i att bära runt de för att det var jobbet man var på, det kändes viktigt och det är den känslan jag vill skapa för mitt egna företag. Samtidigt förmedla ut det till världen. Min logo, mitt företag, här kommer vi!! Wow det känns mäktigt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.