Stronger Life

Kart lägg ditt liv, ditt företag, dina mål, allt!

I samarbete med Canea

Vad härligt att ha fått upp känslan av att vilja skriva lite mer igen. Fick mersmak häromdagen. 🙂 Denna gång vill jag ”prata” lite om det här med företagande. Jag har under en längre period nu drömt om att starta eget företag, om att leva på att hjälpa andra genom sina resor till sina drömliv, att leva med mer frihet och kunna jobba varifrån jag vill. Det är en resa, det är en process att starta eget, att skapa något man vill ha och veta hur man ska göra det.

Canea är ett företag som hjälper till med att skapa processutveckling. Det låter avancerat och invecklat men de förklarar det så enkelt på sin hemsida:

Alla företag och organisationer arbetar i processer – vare sig man vet om det eller inte. Process är bara ett annat ord för det sätt man arbetar på eller ”hur man gör det man gör”.

Det låter enklare då och är nått som absolut är värt att försöka förstå och göra något åt. Det bästa är att ta hjälp utifrån när det gäller vissa saker. Jag vet att många tänker att ”ensam är stark” men jag håller inte helt med alla gånger. Varför gå på en massa nitar bara för att visa (vem egentligen) att du kan minsann göra det här själv? Klart att du kan göra det själv om du vill, men det går så mycket mer lättare och smärtfritt om du anlitar en business coach tex, eller företag utifrån som kartlägger din organisation etc.

 

Våga ta hjälp men våga också att drömma stort.
Jag tycker man ska våga drömma stort, man ska inte förminska sig själv, man ska försöka ha högra visioner, sikta mot stjärnorna för du kommer alltid att komma någon vart, en bit på vägen, en bit närmare det du drömmer om och det får oss att må bra.

Jag har stora drömmar om min framtid, mitt liv, min vardag och jag hoppas att jag inom kort kan berätta mer om hur allt utvecklats och kommer att bli. I sommar har jag stora planer och det är just det bästa när man har drömmar, sätt upp ett mål, vad ska hända om 6 månader, vad behöver då  hända om 3 månader och vad behöver hända denna månad för att nå till ditt mål om 6 månader. Det är en bra kartläggning på mål som man alltid ska göra inför att starta eget.

Men just nu kommer jag att hålla låg profil och skapar bakom kulisserna medan jag blir redo.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.