Stronger Life

Att se över och byta till bättre!

I samarbete med Lumo Energi

Hur mår du där ute i kylan, är du på kontoret eller är du hemma fortfarande? Jag sitter blandat, både hemma och på kontoret, men jag kan säga att det är svinkallt hemma, element osm inte fungerar och värmen har stannat kvar i badrummet, det är det enda stället som faktiskt är varmt. Jag får god lust att ta in kontoret in dit haha. Men såklart jag inte gör det.

Som många märkt så har också elen stigit upp över rimliga gränser och jag är en av de alla som fått en saftig räkning men också för att jag missade att flytta med elen (egentligen hade jag det men nått blev fel och vi var i Spanien) när vi flyttade till vårt nya hem. Så vi blev tilldelade ett bolag med rörlig el och det var okej under sommaren men nu kom smällen. Vår ökning blev med mer än 600 kr på en månad, utöver det vi brukade betala alltså.

Så nu har jag satt igång att kolla på bra bolag och bra priser för att byta elavtal. För mig handlar det inte bara om att välja det billigaste och sen är det bra, utan att välja ett bolag som jag kan stå bakom, som gör något gott i världen och ändå kan hjälpa mig på bästa sätt. Lumo Energi har fossilfritt och hållbar el, och har du frågor kring det så har de en jättebra kundtjänst med bra service  som svarar på dina frågor på bästa sätt.

Att ha den medvetenheten är viktigt tycker jag, vi alla ansvarar för vår planet som vi nu håller på att förstöra så vi måste göra medvetna och bra val. Det är många som pratar om medvetenhet nu men det är ju så, vi behöver vi bli mer medvetna inom allt i livet, inom oss själva, med de val vi gör, vad vi säger, hur vi agerar, vad vi står för… osv.

Min rekommendation är att du tar tag i den där lite mindre roliga och jobbiga men än så mycket viktiga biten att veta vad du har för avtal, vad de står för, på vilket sätt de bidrar till naturen, planeten, mänskligheten (alla gör olika) och se över vad som är bäst för dig. Det finns mängder av sidor som man kan jämföra elbolag och se vad som passar en bäst.

Må bäst, ta hand om er och ta hand om våra barn och barnbarns planet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.