Stronger Life

Sista dagen på år 2021 !!!

God morgon och god fortsättning till er. Alltså att säga god morgon känns knäppt men idag stängde jag av väckarklockan och tillät mig sova ut. Annars brukar jag alltid gå upp 06 eller 07 om jag är ledig. Jag tycker om tidiga morgnar, att vara i morgonens tystnad i hemmet, bara njuta av mitt egna sällskap med mina ljus och meditation samt tankar. Men ibland behöver man sova ut också, så idag gick vi upp 09:30 (vaknade dock tidigare men drog oss i sängen) jättehärligt! Åt brunch, ska fixa lite i hemmet och sen sätter väl förberedelserna igång inför avslutet av året 2021.

Jag har en nyårsritual jag vill göra, släppa taget om det gamla, förbereda för det nya jag vill attrahera och göra mig fin inifrån ut och även mitt hem.

Hur spenderar du din sista dag på året och hur vill du börja ditt nya år? 

Jag är ingen människa som sätter en massa nyårslöften då jag inte tror på att ha nyårslöften, de bryter man bara och sen mår man dåligt över det eller så får man det inpräntat i sig, att man inte ens kan hålla ett löfte till sig själv. Det slutar sällan bra. Men att ha mål är min grej.

Jag skapar vision board med vad jag vill göra under kommande året och sen jobbar jag med det varje månad och kvartal. Och det är så himla häftigt att gå igenom alla mina journalböcker och se hur mycket jag åstadkommit genom året, allt jag lyckats med och lärt mig. Jag känner mig så tacksam!

Vad har du för något du släpper taget om sista dagen och vad vill du ha mer av nya året?

 

 

Mitt år 2021:

  • Utbildade mig inom tre olika områden, blev:  Kostrådgivare,  livscoach och  Reiki healer
  • Startade upp bolag, Stronger Life Now är ett företag för kvinnor, som lyssnar, stöttar och vägleder
  • Bytt tjänst inom mitt dagliga fasta anställnings till högre lön, bättre jobb.
  • Sålt bostaden i Spanien för att kunna köpa nytt under 2022
  • Köpte bostadsrätt i Sverige
  • Gått ner i vikt som jag länge velat, jag kämpade på innan sommaren och körde ner -6 kg som jag hade lagt på mig helt onödigt under pandemin. Ohälsosamma kilon som jag inte var beredd på att acceptera, Det är inte mina kilon som styr mig, det är jag som styr de. Samma gäller min kropp. Jag är tacksam för min starka kropp som orkar bära mig varje dag men jag tänker inte stanna och acceptera att jag lagt på mig kilon bara för att samhället säger att vi ska hyscha allt som har med vikt att göra.. nej nej, inte jag, Jag ville gå ner i vikt och det står jag för. Sen tog det tid, var jobbigt absolut men det var så värt det!!

 

Jag har lyckats med annat också men mer privata mål. Livet är verkligen härligt när man sätter sig ner och ser allt man lyckats med. Jag älskar att reflektera, för nått bra har man alltid lyckats med.

 

Jag önskar er ett riktigt gott nytt år och en underbar fortsättning i ditt liv!

 

Här är en liten mini guide för att göra en nyårsritual. Vad du behöver reflektera över och planer för.

Ha en fin 31 december!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.