Stronger Life

Det som har varit och det som komma skall..

god morgon du bästa. Det är rätt glest här men det är precis så jag vill ha det inser jag. Så skönt att inte ha några måsten längre med bloggen, utan att bara titta in när jag orkar och känner för det.

Just nu är det hemarbete som gäller igen och samtidigt studerar jag en amerikans kurs som är fördjupande inom psykologi. När jag är klar med den kursen (egen takt så det kan bli närsomhelst) så tänker jag inte röra en till utbildning, jag tänker inte gå in på nya vägar och hitta på mer ursäkter att vänta med företaget för sen är det bara att bege sig ut och börja nätverka. Det är skrämmande men det är så spännande samtidigt.

Mitt år 2021 skulle bli mitt studieår och så blev det, jag har ägnat hela året åt att studera till kostrådgivare, livscoach, Reiki healer och grunderna inom NLP samt Andlig coach. Det här året har varit så givande, så spännande och jag är så tacksam för allt jag kunnat göra 2021. Jag har laddat om, lagt en ny grund och rivit ut allt det gamla som låg inom mig. Jag har jobbat hårt med mig själv, mognat, växt, förändrats till det bättre och även om det många gånger skapar problem utåt med andra så är det något som får mig att må bra, att jag äntligen säger ifrån till de jag behöver säga ifrån till.

Mitt år 2022 kommer att bli ännu bättre, jag kommer att ha nya mål inte lika många men större. Min business. Jag har redan smått börjat med att erbjuda Reiki healing på Ohlamoon en dag i veckan, så jag är en bit på vägen. Jag håller på att asfalterar vägen framför mig för att snart köra mitt race. Det här kommer att bli ett kanon år!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.