Stronger Life

Har mått bättre om vi säger så…

Hello från sjukstugan, det var bra lägen sen nu och det är för att det är mycket under julen men också för att jag har vabbat en hel del samt varit sjuk själv. Jag sa nyss för några veckor sen, att jag inte varit sjuk på 2 år och så kom det som ett brev på posten. Ett av barnen kom hem sjuk, fick feber och sen föll nästa barn och sen jag. Jag förstod att jag skulle bli sjuk eftersom jag sover ju med barnen på helgerna, när maken jobbar natt. Och så blev det, feber på måndagen fram till torsdag morgon. Sen va det lugnt med febern men förkylningen var maxad och orken totalt bortblåst hela torsdag och idag fredag också. Jag orkade mig ut till bilen för att åka till en drive-in för att ta Covid test så vi får se vad den säger, men jag litar inte ett dugg på det där testet. När jag gjorde det på en hälsocenter inför vår Spanienresa i somras, så sved det rejält och jag kände pinnen uppe, långt uppe, i näsan. Men nu när vi gjorde det själva så är det en reflex att inte peta sig långt ner i hals eller långt upp i näsan, så det där vet jag inte om jag har förtroende för alls.

Jaja, vi får se helt enkelt. Håller tummarna för vanlig förkylning så att jag inte behöver oroa mig för hemska bieffekter eller ärr som så många snackar om, att man kan få av Covid’en.

Hur har julen varit hittills nu då?
Min har varit bra men eftersom VAB och sjukdom för min egna del dessutom, satte stopp för julklappshandeln så börjar jag känna mig liiite stressad nu. Men jag försöker ändå ta det lugn, vill se vad provet säger innan jag vågar mig ut bland folk. Sen är jag ju en person som alltid håller avstånd och även munskydd i alla lägen förutom på kontoret. Men nu är även det löst, hemarbete fram till 10 januari. Och det blir nog längre ska ni se. 😉

Ha en fin helg nu, är redan slut av att skriva. 🙂 Så nu ska jag lägga mig på soffan och bara ta hand om mig själv.
Ta hand om er.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.