Stronger Life

Life right now

God morgon på er!! Man skulle kunna tro att jag fryst fast någonstans och därför inte bloggar längre men så är det inte riktigt, även om det är sjukt kallt. Jag måste fråga en sak, har det varit såhär kallt de andra åren? Jag mins inte att det gått ner till -16 grader på dagarna, har knappt minne av våra tidigare vintrar. Sjukt.

Jaja, jag kämpade mig ut, var modig och tog mig till kontoret.

Idag har jag en hel del att göra på kontoret men också efter, med coachningen. Jag har några klienter som har bett om att få fler coachningssessioner. Det är jag så tacksam för. Universum hjälper den som jobbar mot sina mål. Det du fokuserar på får du mer av, så är det verkligen. Love it.

Jag tittar bara in lite kort här, för att fortsätta med mitt.
Julen är igång, julklappar ska handlas, jobb ska skötas, företag ska drivas, livet just nu är sjukt spännande men lite kämpigt..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.