Stronger Life

Hitta den sanna lyckan du med!

Good day kära du. Har du haft en fin helg, har du haft fina veckor sedan sist jag tittade in här? Jag hoppas att du mår bra och att du lever lyckligt. Du vet väl att lycka är något vi har inom oss, inte utanför oss. Ofta söker vi utanför oss, i form av nya prylar, droger, alkohol, vänner eller en partner, kanske pengar eller ett jobb. Men det är just där det ofta blir fel, livet erbjuder dig inte sann lycka utanför dig och du kommer att vara i ständig jakt tills du inser sanningen. Lyckan finner du inom dig, det är där lyckan vilar, ro och lugnet.

När du börjar tune into yourself, när du börjar stanna upp i hetsen vi lever i, när du börjar andas in lugnet och andas ut stressen så börja du höra nya saker, känna nya känslor och inse så mycket om dig själv som du inte tagit dig tid att se förut.

Klandra dig inte, det är något vi alla missar, vi lär oss att halka in på det där ekorrhjulet och snurra omkring bland stress och ytlig fixering av samhället. Vi luras in och lockas till samma sak allihopa, vissa är starkare än andra, men det här är ingen tävling, det här är dags för ett uppvaknande helt enkelt.

Många säger, stanna upp, andas, meditera, landa i dig själv.. men du kanske tänker, hur? Om du gör det så har jag lösningen. Med kursen ”Hur du skapar din egna morgonritual..” får du verktygen för att jobba med dig själv, lära dig mer om dig själv, meditera och grunda dig, för att få mer klarhet, du får meditationer och arbetsblad att jobba med. Ge dig själv en julklapp med denna kurs! 

meditation_yoga

 

Ha en fin måndag och ny vecka. Njut av livet och gör det bästa för dig själv. Det finns bara en av dig och du är värd att tas hand om, ge dig själv det bästa för att må bra inombords. Väskor i all ära men känslan när du hittar ruset inom dig utan det materiella, den är oslagbar. Missförstå mig inte, jag tycker fortfarande om det materiella, för det är så fint, men det är inte samma behov längre. Mitt rus och glädje kommer inifrån numera. Testa du med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.