Stronger Life

Sliten efter igår… men så tacksam

God morgon!!
Jag sitter på kontoret ganska trött men väldigt glad i själen. Att hitta på saker för sig själv är jätteviktigt och igår va hemma hos vänner med vänner. Och visst kan man tänka att ”att vara hemma hos en vän är väl inget märkvärdigt”.. Men igår stannade jag verkligen upp, tittade på mina vänner och kände den där tacksamheten över att faktiskt ha dessa två tjejer i mitt liv. De får mig att skratta, de får mig att må bra, vi är långt ifrån lika varandra, men vi har så himla skoj ändå.

Igår var jag enormt tacksam och kände mig rik på kärlek.
Egentligen va vi tillsammans för att fira min födelsedag i efterhand men det va inte jag som var i fokus, det va bara vi tre, de tre musketörerna, som träffades för att ha trevligt och äta gott.  Love it!

Nu sitter jag här, trött, sliten och lite illamående men med ett leende på läpparna och så glad.

Dagens tanke: Njut av livet, var tacksam, se vad du har. De enkla små sakerna får dig att må så bra, le så stort och gå ut trött eller inte med ett skutt ut i livet.

Ta hand om er och njut av dagen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.