Stronger Life

Morgontankar, ny vecka, ny action!

God morgon och buenos dias, samma sak ! 😀

Hoppas ni har haft en underbar helg, min helg va helt okej, lite lätt ångest under helgen av vissa anledningar men jag har försökt göra det bästa av situationen utan att vara för hård mot mig själv.

Jag inser att helgen passerar för fort och jag som har mycket att göra hinner inte riktigt ta tag i mina grejer eftersom barnen har en massa aktiviteter att gå på, så jag hinner knappt andas själv. Sen ska man umgås med sin mor ena dagen och sin far den andra dagen, ja det blir noll tid över till mig. Och vad händer när vi inte tar hand om oss själva först? Inget bra, det vet vi redan eller hur? Det är som flygvärdinnorna alltid säger, först ska du ta på dig syremasken och sen kan du rädda andra. Men om du svimmar så är du till no good at all. Så sant, så sant. Så resultatet av helgens icke-care-of-myself blir ångest.

Men nu är det en ny dag, ny vecka så jag ser det här som nya möjligheter till att gå framåt och göra om och göra rätt.

Jag ska sätta mig ner och göra upp ett schema för hur jag vill att den här veckan ska se ut, vad jag vill åstadkomma och sen göra det.

don’t just be the person who talks about the things you want to do, be the person who takes action and does it!

-Diana DeMarkey

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.