Stronger Life

Ibland gör det ont..

God morgon finaste.
Jag vet att det blir allt glesare och glesare med blogginläggen men så får det vara. Nu är det mycket som ska göras och jag behöver lära mig att prioritera bättre. Jag har en dröm och den kommer inte att uppfyllas av att inte faktiskt göra något åt det. Då behöver man lägga undan vissa saker åt sidan.

Det är en övning jag försöker lära mig varje dag, varje vecka. Att prioritera, att göra det bästa jag kan av det lilla jag har, att välja rätt och om det blir fel, att ta lärdom och göra om igen.

Det kommer att gå bra, jag litar på det, jag litar på mig och jag litar på universum. Vissa i min närhet har inte min rygg, vissa har svårt att visa sitt stöd, sin kärlek och vara glada för det som gör mig glad, men det gör inget. Jag jobbar på det med. Det får stå för de, även om det gör ont, även om det gör mig ledsen och besviken så försöker jag jobba på att inte bli berörd av det jag får höra och fortsätta tro på mig själv.

Det som gör ont, gör mig starkare i längden. jag önskar inte att någon ska lida eller gå i smärta, men det är samtidigt oundvikligt och när det väl är där, så kan jag bara säga som stöd ”att det som gör dig ont nu, kommer att passera och göra dig starkare”.

Gå ut nu, gör din dag bra, lita på dig själv, älska dig själv, tro på dig själv. Du behöver ingen annan, bara din egna kärlek. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.