Stronger Life

En speciell dag för mig!

God morgon underbara solstråle!

Här sitter jag med ett stort leende på läpparna för att jag mår så bra. Det är min dag, min födelsedag och jag gav mig själv en hel timmes yoga och meditation. Jag brukar bara ha 10 min yoga, 15-20 min meditation och journaling men nu så tyckte jag att det var jag värd. Noll stress, bara selflove hela morgonen. Jag mår så bra.

Min underbara familj gav mig fina presenter i morse, med kaffe, firande, mysiga hemmakläder och annat som jag önskat mig.

Fick lite smått från barnen också, som tyckte att jag ska ha BOSS LADY eftersom jag driver eget företag och en guldpenna var som en självklarhet tyckte de. Och ärligt talat, jag håller med de haha.

När jag kommer in på kontoret så har min fina kollega gjort ett litet fint kit av saker jag tycker om, lite kaffe, en termosmugg för kaffet och doftljus som jag älskar. Alltså jag känner mig så rik, så rik på kärlek och fina människor runt omkring mig, hur underbart är inte det?

Då menar jag inte för att jag får materiella saker utan för att människor i min omgivning uppvaktar mig, för att de bryr sig om mig, för att jag har ett värde i deras liv och det gör mig så glad och så lycklig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.