Stronger Life

Lite mycket firande!

I samarbete med happy-day. se

Tillbaka till kontoret, hit och dit, släng och fläng eller vad man säger. Tiden går snabbt förbi när man jobbar med två jobb och när man dessutom jobbar hemma ibland och andra dagar på kontoret. Men det är kul att dagarna går förbi lite snabbt, i alla fall veckordagarna.

Jag såg att på fredag fyller jag år, det blir kul att fira. Det känns som att det enda vi gör är att fira olika saker här hela tiden. Alla mina utbildningar och alla mina framsteg och nu min födelsedag. Känns nästan ego.
Men som tur va så är det snart Farsdag och då blir det dags att fira min make och min pappa istället, för omväxlingens skull hehe.

Pappa är jättesvår att köpa något till tycker jag, för han önskar sig aldrig något och vill helst inte att man ”slösar pengar på honom”, som han alltid säger. Men jag älskar att uppvakta mina män och barnen vill ju fira både morfar och sin far. Så mitt tips förblir alltid att dela med sig av en härlig farsdag upplevelse. Jag kan inte låta bli att tipsa om det eftersom det är verkligen en av de bästa presenterna man kan ge människor som inte tycker om att få materiella saker. En upplevelse är något du mins, du njuter av tillsammans med andra och får härliga minnen att prata om, en härlig känsla av att göra något med familjen eller någon du håller kär. Hur fint är inte det?!

Hotellweekend

Till far som är äldre, skulle jag tipsa om att man kan ge bort en fin middag för två, en massage till min fina far eller kanske matlagningskurs. Han kan laga mat, är bra på det men att lära sig lite nytt för han kan göra mat men det är tre – fyra rätter han pendlar mellan hela tiden haha. Men att jag som hans enda dotter, tar han på en brunch vore ju mysigt, lite dotter och pappa tid, like the old days. Eller en härlig upplevelse med hela familjen, barnbarn och allt.

Timmerflotte på Klarälven

Till far som är yngre, hade jag tipsat om någon motorsport, bio för två, övernattning på hotell, restaurangbesök, champagne provning eller någon luftaktivitet, så som luftballong eller flyga flygplan typ.

Sedan är ju personliga gåvor också väldigt fina, så som smycken med namn etc. Vad har du för tips inför farsdag?

Kör Lamborghini

Ps. som vanligt har Happy-day.se sina 3 års giltighet , vilket är helt underbart och tryggt. Du kan välja mellan att få ett presentkort över mail eller få den i en fin presentbox direkt skickat till den som ska ha presenten. Ds.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.