Stronger Life

Roliga Julklappar

 

Med tanke på mitt tidigare inlägg så är ju året snart slut och då innebär det också att julen närmar sig med stormsteg. Förstår ni, julen! Jag har knappt släppt sommaren, jag har knappt förstått att hösten är här och igång och nu ska julen ta sig hit också.

Jag tycker ju iof att alla årstiderna är härliga på sitt sätt det är bara det att i.o.m pandemin så har jag varit hemma så mycket att jag inte hänger med i årstidens svängar. Sommaren är väl den enda som jag verkligen är ute hela tiden och verkligen känner av den.

Tidigare år har jag hela tiden försökt med att ligga steget före med julklappshandel. Det är ju så svårt att sitta där den 20 december och panikköpa saker man har glömt. Men det är också så svårt att faktiskt komma på vad man ska köpa, speciellt när barnen blir äldre. allt de vill ha är bara mobiler eller AirPods, saker som kostar skjortan och sen riskerar man att de går söder, tappas bort eller blir snodda på någon vecka (som deras vänner).

Vad hände med tiden då de kunna få en leksak och det var kul? Det var mysiga tider. Men som tur var så finns det många sidor där man kan hitta roliga julklappar online! Jag tycker ju om lite larviga saker så mina barn får nog stå ut med sådana saker. Roliga koppar, knasiga spel, härliga tofflor eller äckliga godisar, det är sånt som får de att skratta till lite i vardagen men sen får de självklart något som är lite av det de verkligen längtat efter länge eller önskat sig länge.

Ett av mina bästa råd när det kommer till julklappar, det är att ge bort såna julklappar till familjen som får en att ”leka” tillsammans. Såna spel som skapar gemenskap, mer närhet, alltså som för oss tillsammans lite mer. Som tex sällskapsspel eller något med utomhuslekar.

Har ni också egna tips på vad man kan köpa till barn och man så kom gärna med tips eller om ni är lika vilsna som jag är så kika in på hemsidan i ovan länk.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.