Stronger Life

Morgonens magi!

God morgon underbara soliga dag. Vilken morgon! Och så är det fredag också. Jag känner mig så tacksam denna morgon, jag har en skön säng, jag har en familj som mår bra under omständigheterna (lillan hade feber i går kväll), studierna går framåt och jag ser solen lysa upp hela vårt liv, vårt hem och våra alla rum. Wow, det är helg och det är magi i luften.

Denna morgon när jag vaknade som vanligt, satte jag mig och mediterade. Jag brukar se mig sittandes på en klippa och andas in den guldiga färger från solen men denna morgon kunde jag inte riktigt se det. Jag hade svårt att visualisera, men så ser jag en lila, violett ljus som nästan som en prick, som ett irrbloss, som dansar framför mig i mörkret när jag blundar. Så får jag order DANSA till mig. Inget mer, jag kände bara att man ska dansa i livet, må bra, njuta och röra sig. DANSA:

Inget mer med det, jag blir klar med min meditation skriver i min dagbok och drar ett kort ur mitt Work with your light och vad står det på kortet?… DANCE

guidance_spiritual

Ha nu en jättefin och magisk fredag. Din dag, blir vad DU vill göra med den, inte vad någon annan gör, låt ingen förstöra din magi inom dig, låt ingen annan dra ner din energi, låt ingen annan påverka dig så hårt att du går från glad till ledsen. Du är värd allt i livet, du är så viktig, precis som du är.

Ha en underbar fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.