Stronger Life

Vilken WOW känsla!

morning-good-influencer-blogg

God morgon nya vecka och måndag. 

Herre gud idag får jag knappt upp mina ögon. En hel vecka och helg framför en dator, det gör sitt. Jag behöver både glasögon och ögondroppar vid det här laget. Men jag har inget av det så det är bara att bita ihop. Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk men har ont i bröstkorgen och känner mig hängig. Har däremot mycket energi inom mig, i kroppen, för jag känner mig ”skapig”, kreativ.

Jag är så paff egentligen, över hur mitt liv börjat forma sig efter vad jag alltid velat ha sedan jag var liten. Sedan jag var liten så har jag alltid suttit vid ett skrivbord, med papper och penna, känt mig så sugen på att vara kreativ men inte vetat vad jag ska skriva, rita eller göra. Jag ville skapa men visste inte vad, jag ville vara författare många gånger men visste inte vad jag skulle skriva.

Idag sitter jag här och vet precis. Flera år senare, tänker inte ens säga hur många år senare 😀
Så sitter jag med min kurs som jag håller på att forma och skriva själv, skapar meditationer, skapar ritualer. Jag både är kreativ, skapar och skriver. Sedan har jag min bok som jag börjat skriva i men har inte haft så mycket tid men den är kopplad till kursen så det kommer att gå lättare med tiden.

Jag lever min barndomsdröm och det är otroligt häftigt. Ibland vet jag inte ens hur jag hamnade här men jag vet ju att genom att lyssna på mitt inre, följa mitt hjärta så har jag kommit dit jag alltid velat vara. WOW säger jag bara, nyper mig i armen och säger WOW.

Vad drömmer du om, vad hade du för drömmar som liten, är du där nu eller har du skiftat dröm?
Berätta gärna lite om hur du ser ditt liv, om du lever som du vill eller bara som du måste?

Och kom alltid ihåg att vi är kreativa allihopa, vi kan alla skapa, vi är alla miracle workers och kan skapa oss det liv vi vill ha.

blogg-tips-influencer

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.