Stronger Life

Kontor vs hemma

God morgon Tisdag. Jag är lite trött idag men så full av energi! Trots att jag la mig sent igår, trots att jag vaknade tidigt idag, så är jag så full av energi att jag knappt vet vad jag heter. Jag vill göra så mycket idag, så mycket som jag hinner när det kommer till vissa saker men jag har mycket annat att ta tag i, så som jobb, träning och aktiviteter med barnen.

Nu behöver jag en kopp kaffe, en stark kaffe och lite lugn och ro. Det var riktigt kul att träffa människor igår, att få se sina kollegor men samtidigt är det så skönt att vara åter på hemmafronten i mitt kontor, för att få lite lugn och ro, lyssna på min musik och bara vara relaxed. Det blir skönt att kunna variera mellan hemarbete och kontorsarbete.

Igår pratade jag lite snabbt med några kollegor och insåg hur många det var som var missnöjda, som är på väg att säga upp sig, som är på väg att byta riktning i karriären och andra som kommer förmodligen att stanna kvar men bara för att de inte orkar ta tag i något och nöjer sig med den tryggheten ett arbete och fast inkomst ger.

Jag kan relatera till den sista känslan men jag tycker det är tråkigt att det ska styra. Pengar styr och trygghet ännu mer, men tänk om vi aldrig försöker göra det vi vill göra. Vad är det för liv? Är det inte härligare att ha kastat sig ut och testa, kanske misslyckas men ändå ha försökt. Vad kan hända egentligen? Misslyckas du så ställer du dig upp igen och fixar antingen samma på annat sätt eller gör något annat. Men tänk istället om du lyckas, vad tror du att det första du säger till dig själv är då.. ”varför gjorde jag inte det här tidigare!” Det tror jag.

Ut och gör det du drömmer om!
Lev livet som det är menat att vi ska leva det, fria och som vi önskar.
Gör det du älskar så löser sig resten, lite på det, lita på dig själv, lita på universum.

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.