Stronger Life

Helgens firande och dagens oro

Wow!

Vilken underbar helg jag har haft, vi har haft. Vi firade ju massa år som tillsammans och som gifta, min man och jag. Så vi var borta på spahotell och njöt hela fredag och lördag. Sedan låg jag mer trött resten av lördagen och mös med barnen. ❤️

God morgon till er alla här inne!
Det är måndag och jag vet inte hur ni ska göra eller om ni redan kommit igång men för mig är det min första dag på kontoret efter 1,5 år! Jag är nervös, exalterad och allt möjligt på en och samma gång. Nervös för att vara bland så otroligt många människor som vi är men också exalterad över att få träffa mina kollegor, vänner och bekanta.

Det är nästan löjligt att se hur de flesta redan släppt på tyglarna därute och tror att pandemin på allvar är över. Det är ju bara restriktionerna som är över men viruset härjar fortfarande och många fortsätter att bli smittade och dör dessutom. Så jag är inte superglad när det kommer till att vara bland 200 personer ungefär och sen behöva komma hem till min familj och riskera att smitta ner de. Det känns inte alls bra.

Men vi får se hur dagen idag blir, hur alla kommer att bete sig och sen får jag se hur jag löser det. Jag har inte planer på att stanna allt för länge som anställd ändå 😉 hehe. Mina planer är andra och jag jobbar ser detta som en bra drivkraft att få mig att pusha ännu hårdare mot mitt mål.

Jag har mediterat mycket igår och idag för att må bra, för att få ner min lilla ångest som ligger och pyr av oro för smittan och 200 personer, för stressen och allt som kommer nu tillbaka, men jag kämpar, för mig och min framtid, för mig och min familj, men framför allt för mitt välmående. Utan mig mår ingen bra i familjen. Vi måste se vårt värde.
Ha nu en jättefin dag och kom ihåg att andas, ta hand om er, reflektera era tankar och känslor, skjut inte bara bort de, ta verkligen hand om er för ni har bar ett liv vad ni känner till och det finns ju bara en av dig och du är värd!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.