Stronger Life

Mina rädslor

God morgon, det är torsdag och nästan sista dagen på veckan. Imorgon jobbar jag kortdag för att jag firar 11 år som gift med maken och 14 år tillsammans. Vi har en hel dag av mys inplanerat, dejting, lunch, middag, spa, hotell, promenader och massa härligt snack. Jag hade beställt en liten present till han också men misstänker att den inte hinner komma tyvärr, det känns lite trist. Att stå tomhänt för jag vet att han alltid kommer med en present till mig och det är en fin gest. Men jag brukar tänka att han får ju en heldag med mig, vad mer behöver han haha. Nä men skämt åsido, det blir nog en riktigt härlig dag imorgon. Men det är imorgon.

Vad händer idag då? Det är en rätt vanlig torsdag, men lite nostalgi över att lämna hemmet, maken och allt vad det är nu när vi börjar jobba på kontoret nästa vecka. Det känns stort och vissa kanske har svårt att förstå varför men jag har ju varit isolerad i 1,5 år, jobbat hemma i mitt rum och har inte träffat andra människor nästan. Vi har rest men då är det vi inom familjen, thats it. Så att träffa kollegor, vänner, bekanta inte ens grannar har vi typ träffat och umgåtts med. Och nu ska jag vara bland 200 personer på en och samma gång. Jag är så rädd att bli sjuk, smittad och hamna på sjukhus. Jag är livrädd. Eller tänk om jag kommer hem med något och smittar ner min pappa, han dör. Nä usch nu ska vi ju inte tänka det värsta av allt utan bara fokusera på det som är bra men ibland är det svårt.

Dags att ta den här morgonen och dagen med en storm. Att vara produktiv och engagerad, att göra det man mår bra av, det man vill och inte vad andra vill. Är du redo att ta din morgon med storm?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.