Stronger Life

Brukade inte känna så förr!

Det är äntligen FREDAG! 
Jag har märkt att jag nuförtiden längtar otroligt mycket till helgen, till fredag, för att få känna avslappning och släppa en massa saker. Men det känns inte helt hundra att jag känner så nuförtiden, för jag har inte alltid varit så. Jag trivdes så mycket med mitt liv förut att jag inte behövde längta till någon dag, för jag njöt varje dag ändå. Men det här är ett tecken för mig att jag har lite att jobba på, lite snabbare och hårdare.

En annan sak som kom till mig i morse i min meditation, jag har hjärt- och halschakra blockerade. Jag inser att jag känner mig sårad av en viss person och gör ofta det, men vågar inte säga till, vågar inte tala ut min sanning och säga ifrån. Istället lägger jag på luren och går omkring, irriterad, sårad, arg och besviken. Men när vi inte talar vår sanning, säger ifrån för vårt egna bästa och står upp för oss själva så är det samma som att minimera sig själv, att säga att du inte är viktig nog, att du inte älskar dig tillräckligt och en liten bit av din inre låga slocknar sakta men säkert. Det vill inte jag, jag vill ju göra helt tvärtom, lyfta upp mig själv, må bra, älska mig, respektera mig, visa mitt värde och inte ta emot skit längre. Oavsett vem det är som gör det mot en, oavsett om det är meningen eller inte så är det fortfarande en konsekvens att man blir sårad. Då behöver man säga ifrån, för sitt inre välmående.

Så i morse började jag jobba med blockeringar i mina chakras och hoppas på att blir lite starkare inom mig inom sin tid, det är inte alltid lätt att förändra beteenden, tankar och rädslor när man levt med de hela sitt liv men det går, med coaching, med guidening och healing.

Jag önskar dig en fin fredag, full av kärlek och välmående. Gör något fint för dig själv idag. Kärleksfredag! Oavsett om du bor ensam eller inte, du är inte beroende av en partner, du är din egna vän! Duka upp extra fint idag för att fira fredag, ta en god fika med din favorit bakelse, drick något riktigt gott som din favorit te eller vad det nu kan vara, njut av ditt egna sällskap eller med någon annan men det är bäst när man gör det för sig själv. ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.