Stronger Life

Gårdagens ceremoni

Inlägget var klart och skulle upp i morse…


Vilken härlig kväll det var igår! Jag är så glad att jag kom i väg till Ohlamoon och hade fullmåne ceremonin där. Nästa gång vill jag även testa på ett annat center som finns på söder för att lära känna fler moonsisters. Men igår träffade jag en jättetrevlig tjej och många andra som är på samma sökande väg som en själv. Vi hade en härlig meditation, massa prat, gråt, vi fick en kristall att programmera och skriva vad vi ville släppa taget om eftersom fullmånen handlar mycket om att släppa taget. Uff. igår kom många känslor upp för många men jag har lite svårt med att gråta så för mig handlar det mycket om att jobba med de chakras som blockerar mina känslor att flöda. Min mur gällande känslor, är så hård och lång att jag behöver jobba mycket med de blockeringar.

Idag har jag suttit och skrivit rätt mycket i samband med min meditation, jag fick fram rätt många saker jag behöver planera och tänka på just nu så jag behöver lite mer tid att landa i det jag skrivit men på morgonen är det svårt. Har du barn och en tid att passa så är det inte alltid lätt och det är just såna saker som skrämmer mig lite över hur ska det gå nu när vi ska tillbaka till kontoret 100%? Kommer all stress att komma tillbaka som förr? Jag kan inte leva så längre. Jag är inte samma tåliga människa som balanserar stress hur bra som helst, jag är stark men inte med stress. Jag vill inte ens vara stark med stressen längre. Jag vill bara må bra, jag vill fokusera på harmoni och ett lugnt liv. Visst kan det vara stressigt ibland men det är ju ibland, inte varje morgon.

Jag har lite att tänka på, saker att ta ställning till och se om jag behöver göra ändringar i min vardag för att få saker och ting att fungera. Jag har lite att prata med universum om. 🙂

God morgon på er ! Jag önskar er en underbar dag, full av solsken och månens krafter.
gör det du älskar, lev som du vill, skapa dig det liv du drömmer om, jobba hårt för det, i slutändan är det värt och du kommer att tacka dig själv för det.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.