Stronger Life

Tänkvärt denna måndagsmorgon..

God morgon Måndag-

Det är ny vecka, snart en ny månad också och nya mål börjar skapas. Jag är så spänd över framtiden på ett positivt sätt. Jag är nervös och pirrig men glad. Om vi vill förändra något i våra liv, så kan vi inte fortsätta livet så som vi alltid har haft det, göra samma sak, som vi alltid har gjort, för att skapa förändring, behöver vi göra förändrade saker. Vi behöver göra annorlunda för att skapa förändring.

Något måste förändras förstår du hur jag menar?

-Du kan inte gå och lägga dig samma sena tid varje kväll och gå upp lite i-sista-sekund varje morgon om ditt mål är att bli piggare.
-Du kan inte äta samma mat varje dag om ditt mål är att gå upp/ner i vikt.
-Du kan inte läsa samma ELLE tidning varje vecka, se samma serie dag efter dag om du vill bli klokare och lära dig nya saker inom ett område.

Vad behöver du göra då?

-Du behöver gå till sängs tidigare, ställa klockan tidigare på morgonen, gå upp och skapa en rutin kring din morgon som tillslut leder till en piggare morgon. Jag kan göra en hel kurs om det här.
-Du behöver ändra kosten, sätta upp ett veckoschema på vad du ska äta och göra matlådor i många fall för att få mer kontroll på vad du äter och lättare hålla dig till den kosten och få resultat.
-Du behöver lägga ner sådant som tar upp din tid utan att ge dig något nyttigt tillbaka, dvs skrolla i mobilen, hänga över Facebook, läsa veckotidningar och se serie efter serie.. Det ger ingen nyttig information till din hjärna, ingen ny kunskap. Läs en bok, 20-30 minuter varje dag sägs av de stora framgångsrika gossarna, ger mer framgång i livet.

Som sagt, det här är ämnen jag kan prata om hur länge som helst men för att göra det kort så lämnar vi det här. Men skulle du behöver hjälp med att få ihop din vardag och skapa rutiner så vet du vart du ska vända dig och till vem ?  ??

Strongerlife.nu  eller skicka mail till [email protected]

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.