Stronger Life

Att hitta broar i livet…

Vad härligt att det är fredag idag! Känner att jag behöver helg för att rensa lite tankar. Jag älskar egentligen regniga dagar (när jag mår bra inombords) för regniga dagar för mig, är en perfekt tid för reflektion, för att centrera sig och känna efter vart man är i livet, vart man är på väg och vad jag behöver för att nå dit.

Det mesta handlar om att hitta den där bron mellan vart jag är i nuläget och vart jag vill vara i framtiden. Det som alltid är lite svårare är att hitta bron, ”vad behöver jag för att nå till mitt mål”.

Det här är ju sådant som jag älskar att jobba med, att guida människor till ett härligare liv fullt av harmoni, av meningsfullhet och vad du nu drömmer om. Det är så spännande och så härligt att se människors förändringar.

Gud att jag inte började med det här tidigare i livet men samtidigt så hade jag inte varit lika insiktsfull eller kunnig inom området då kanske, jag hade inte haft samma erfarenhet och själv vaknade jag inte spirituellt fören långt senare i livet. Jag har alltid varit spirituell av mig, jag tror inte på religioner men jag är troende av högre makter, universum och krafter vi har inom oss men det är nu det är starkare än vad det någonsin varit. Så allt har sin tid.

Om du kunde få hjälp med något i ditt liv, vad skulle det vara då? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.