Stronger Life

Jag är bara den som ger och ger och ger…

En solnedgång från min balkong

 

God morgon underbara du!

Hur har ni vaknat upp idag? Jag vaknade upp så himla bra, jag mår kanon. Det känns som att jag varje dag, laddar med ny energi och känner mig peppad inför vad som komma skall. Jag önskar att jag kunde skicka den energin jag får, ut till er också. Jag är så motiverad att lyckas och ju mer tiden går desto mer peppad blir jag.

Igår satt jag och coachade en tjej som hade ett tungt förflutet och det brast för henne. Det är inte så att jag blir glad över att andra mår dåligt, absolut inte, men det ger mig mycket att veta att jag kan nå människor och att de vågar öppna upp sig, blir sårbara med mig och att jag har rätt verktyg för att få de att tänka efter. Jag bara älskar att nå människor och förhoppningsvis hjälpa de att förändras. #livet

life_work_love

Sedan jag var ung så har jag alltid undrat varför det är så att jag bara ger och ger och ger men får sällan något tillbaka av folk. Jag har människor runtomkring mig, allt från vänner, bekanta, kollegor, grannar, släkt etc som jag alltid bara ger och ger till men hur många gånger har jag fått något tillbaka? Inte många. Genom åren har jag många gånger känt mig utnyttjad, lurad men tillslut har jag landat i att det är för att jag är en ”giver”. Jag ger och mår bra av det, jag behöver inte få något tillbaka. Vill man såg finns man där för mig men vill man inte så fine, jag är placerad på den här planeten för att hjälpa andra, för att ge till andra, för att stötta upp och jag har tur att jag är gift med den bästa maken till mig, för han är den som ger mig allt jag behöver. Så jag har ork och kraft att fortsätta ge och ge till alla och det förgyller min dag. ?

Tack för att du finns!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.