Stronger Life

Låter du rädsla styra?

Nu har den här dagen nästan passerat och jag sitter i mitt kök och väntar på att barnen ska komma innanför dörren med sina härliga leenden och kramar. Det får mig att inse hur mycket jag älskar mitt liv, hur stolt och tacksam jag är, över att ha kämpat med att skaffa mig det liv jag drömmer om och designa vardagen så som jag vill ha det.

Idag pratade jag med en gammal vän om vad man vill göra i framtiden. Jag har mina ju mina mål, jag vet precis hur jag vill att min vardag ska vara, hur jag vill vara och vart jag ska vara. Det är just den där lilla biten att sätta det i bruk. När man har så mycket annat vid sidan om, runtomkring så är det inte så lätt att sätta saker och ting i bruk. Man blir både osäker och nervös, det är inte mer en naturligt. Men det är vad man gör med det som räknas.

Ska du låta din rädsla styra? Ska du låta dig hindras nå det liv du önskar dig, för att du inte vågar? Ska du verkligen vänta mer än vad du redan gjort och hamnar på samma ställe för eller senare i alla fall, med samma tankar, med samma önskningar och samma rädsla, år efter år.

Nej, det är nu vi ska vakna, det är nu vi ska ta tag i allt, livet har gett oss en möjlighet att vakna upp och styra vardagen mot det vi drömmer om.

goals

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.