Stronger Life

Att jobba med mål!

God morgon tisdag. För mig är tisdagar en riktigt tuff dag på alla sätt och vis nästan. Så vad gör jag åt det? Jo jag gör så att jag ställer klockan tidigt, går upp 06:00 på morgonen. Strecker lite på kroppen med stretchyoga, mediterar för att landa i mina tankar, andas för djupare landning och centrering av alla energier och fokuserar på vad jag vill åstadkomma denna dag och vad mina mål är.

Det kommer inte ge dig något om du bara gör det en gång och hoppas på att känna mirakel. Men ju oftare du mediterar, ju oftare du gör den morgonrutin du satt för dig själv, desto snabbare och lättare har du för att centrera dig, komma ner i varv, fokusera på dina mål för dagen och för kommande månad eller hur dina mål nu än ser ut.

Ett tips jag lämnar er med denna tisdag. (Sätta eller jobba)
Att sätta ett mål en gång om året (nyårsmål) blir extremt svårt att jobba med och glöms oftast bort.
Att sätta ett mål en gång i månaden ger dig större chanser att lyckas då den hålls färsk hela tiden.
Att sätta ett mål varje vecka kommer garantera dig mer framgång och att du lyckas är nästan givet
Men att sätta ett mål varje dag ger dig absolut engagemang och total fokus på vad du vill ha.

Beroende på målet så kan du bryta ner lite i taget på vad du kan göra varje dag eller varje vecka. Jag jobbar oftast med med dagliga mål när det kommer till att sätta kost, träning eller studier.
Men när det gäller större saker som har med ett jobbmål att göra tex eller bostadsköp etc så jobbar jag med vecko- och månadsmål. Varje månad har jag ett stort mål som jag bryter ner till delmål varje vecka.

Små steg som tar mig fram till mitt mål! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.