Stronger Life

Nu kör jag F.A.S.A

God morgon världen.

Wow vad jag kämpar med mitt välmående just nu. Varför jag skriver om det är för att jag vill vara ärlig och öppen med det. Det har varit så mycket i den här flytten, hemresan, jobbet och familjelivet, att jag knappt kan orka med mer. Men jag ger mig tid att känna efter, jag ger mig min morgon (fortfarande lite för stressig) att landa i vad jag känner och inte bara trycka bort det. För det är inte bra. Jag försöker förhålla mig till F.A.S.A

Find what you are feeling
Accept it and do not push it away
Solution, can you find a solution or is it not in your hands
Action, if you have a solution the action or if its not in your hands then let it go!

Det är viktigt att inte trycka bort känslor för att de är jobbiga att känna, det är också viktigt att inte haka upp sig på sådant som du inte kan göra något åt. Viktigast av allt är att hämta kraft till att förändra de sakerna du faktiskt kan förändra, förbättra, för att få dig att må bra igen. Sen kanske det är en process, ja absolut, men då får du jobba med det dagligen då. Och det är där jag är idag. Jag kan göra något åt saken men det kommer att ta tid, så det är en process.

Nu tänker jag andas, ta en kopp kaffe och när maken kommer hem (han skjutsar över barnen till skolan) så tänker jag sätta mig ner med han och prata lite planering.

framtid_livet

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.