Stronger Life

Före och efter i hallen

Juste vi har ju flyttat och jag har inte lagt upp en endaste bild till er. Jag är väl inte den som gärna visar hemmet eller familjen men ibland kan det vara kul att vara lite mer personlig av sig.

Vi flyttade in den 26 juli och drog till Spanien den 28 juli. Vi lämnade nycklarna till målaren och drog. 🙂

Lite skillnad från det mörka i början. Grejen va att det va en okej färg, det är bara det att mannen som bodde innan inte hade tagit hand om de speciellt bra eller gjort ett bra jobb, så tapeten var sprucken och inte så fin. Men färgen va okej faktiskt. Men nu när vi ändå skulle måla hela hemmet så blir det alltid lättare att bara köra vitt överallt. Det blir ljusare och nyare. Men annars om jag hade haft mer tid så hade jag valt en beige eller latte färg ..

inredning_home

Här är resultatet. Jag är ändå nöjd, för att det blev som sagt ljusare och det ser större ut också. Det känns nästan som att det har blivit vår grej när vi flyttar. Vi kommer in någonstans och kör vitt överallt. Nymålat och vitt. Men sen sätter vi färgklickar med gardiner och inredningen. Så vi får se hur det blir i hemmet.

home

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.