Stronger Life

Pelican fixar allt

samarbete

I samarbete med Pelican Self Storage.

Nu är bostaden i Spanien såld! Vad läskigt det känns att ha sålt sin lägenhet och inte ha något kvar.. Näste gång vi kommer hit så har vi ju inget att bo på.. vi har inte våra saker i något hem. Usch den känslan gillar jag inte men förhoppningsvis blir den inte långvarigt, för vi ska komma tillbaka i oktober-november och köpa något bättre förhoppningsvis.

Den i Sverige är snart klar, målaren har skickat bilder och det ser jättefräscht ut. Det är tur att man kan hyra förråd, magasinera, flytta och hyra släp via Pelican Self Storage. En bra deal i de fall man verkligen behöver.
Vi hade ju funderat på en sak, att sälja bostaden i Sverige, nu när den är lite upprustad, ta vinsten och köpa något i Spanien. Men då hade vi verkligen behövs hyra förråd i några månader och bo hos min mor eller far tills vi hittar nytt att köpa i Sverige. Så att Pelican har 50% de två första månaderna är ju lovely!

samarbete

Vi är lite snabba i våra beslut, kastar oss hit och kastar oss dit, så vi får se. Just nu när vi är i Spanien så vill man ju ta det beslutet som är bäst för en här såklart, dvs sälja i Sverige och köpa nått värsta fint här. Men när man sen kommer hem inser man en annan verklighet och vi kommer mest garantera att vilja utnyttja hemmet där.

Hur som helst så är det bra att veta att vi har goda chanser till allt vi ger oss in på och bra möjligheter för förvaring! Sen får vi se hur vi känner när vi kommer hem och ser vårt nya, fina hem.

Men nu tänker jag fixa mig och bege mig ut till någon restaurang med god mat äta lite och njuta de sista dagarna i vårt fina hem i Spanien.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.