Stronger Life

Vad jag brinner för just nu!

Semestern börjar närma sig sitt slut. Det jag brukar göra är att må lite dåligt över att komma tillbaka till allt, jobba, vara fast vid 8 timmars kontorstider, har bara mörker och allt att se fram emot etc. Men det var ett tag sen, nu tänker jag inte leva så längre. Jag vill må bra, jag vill ha ett liv där jag njuter av det jag har haft, det jag har och kommer att få. Inställning är allt för att vi ska kunna ta kontroll  i vår vardag, rätt inställning är allt vi behöver för att må bra.

Jag tänker inte ljuga och säga att jag ser fram emot att få komma tillbaka och börja jobba 8 timmar igen, fast på ett kontor. Men jag väljer att fokusera på allt det härliga jag har framför mig. Att få komma tillbaka och inreda vår nya, fina lägenhet. Att få komma tillbaka och sätta igång stenhårt med min firma och hjälpa andra människor genom coachning och vara deras mentor. Att få hjälpa människor med deras hälsa, styrka, fysik och kost men också vägen till deras drömmar och mål. Åh jag blir så glad av att bara skriva de orden, att få stötta andra på vägen till sina drömmar!! Det är livet.

Jag ser fram emot så mycket att jag knappt kan bärga mig men just nu njuter jag av mina dagar här i värmen, solen, havet, familjelivet, barnens leenden, friheten att jobba när jag vill och hur jag vill under min semester, ledigheten, maten, drycken, hälsan och mycket mer.

feel-free

Känslan att kunna sitta i Spanien och ha med datorn ner till poolen och kunna jobba med mail, samtal och möten är magiskt. Ett coachningsamtal är inte mer än 15 minuter ungefär. Våra teammöten är inte mer än 45 min men vi drar oftast ut på de för vi har så kul och babblar på en massa. 🙂  Om du brinner för att coacha människor inom hälsa, har ett driv och är glad av dig så hör av dig! Så ser jag till att du kommer med i mitt team och tillsammans jobbar vi mot bättre hälsa och en mer välmående värld.

[email protected]

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.