Stronger Life

Tittar in….Nu är det flytt och resa!

Men hallå vad är det som händer undrar ni säkert!? Det är mycket med business som jag försöker sköta vid sidan om allt. Men samtidigt är det flytt och snart resa till Spanien. Det här kommer att bli en kanonsommar tror jag, sommaren har redan börjar så grymt bra och jag är övertygad om att den fortsätter minst lika bra. Jag är i mitt esse och får kontakt med en massa underbara människor som jag kan coacha till ett starkare liv oavsett om det är med hälsan eller med deras drömmar.

Ett starkare liv – kopplas oftast till hälsa men jag tänker att ett starkare liv handlar också om en själv. Vad man gör i livet, hur man mår, både mentalt och hälsomässigt. Att guida en person till att våga följa sina drömmar är något jag bara fullkomligt älskar.

En person ville börja skriva bok, nu gör hon det.
En annan person ville gå ner i vikt, nu har hon det.
En tredje person ville få stabil mage och kunna gå på toa regelbundet etc., nu gör hon det.

Jag älskar att kunna stötta människor oavsett i vad det handlar om. Holistiskt.

Jaja nu ska jag i alla fall sätta igång med det sista som är med flytten, imorgon kommer flyttfirman och tar resten och sen är det bara att åka på semester. Wohoo!

Hoppas ni har det bra i Sverigevärmen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.