Stronger Life

Ibland kan det se mörkt ut!

Visst kan livet se lite mörkt ut ibland och visst kan det hända saker som får ens mark att skaka? Häromdagen hände det för mig, usch vad det va jobbigt. Men det händer mig så sällan att jag glömmer hur det känns och får lite ont i magen nästan, av känslan att tappa kontroll över något. Jag tycker verkligen inte om att tappa kontrollen över min vardag men ibland händer det, vi kan bara inte kontrollera allt.

tragedi_kaos

Så när dessa saker händer så känns allt bara så stormigt och hemskt. Men som jag nämnt tidigare så handlar det hela om att öva upp ett bra mindset. När du övat upp bra inställning i livet, tankemässigt, så kommer du ur svackor så mycket snabbare.

Hur övar man upp ett bra mindset?

Jag började med att skriva mycket tacksamhetsövningar. Genom att lära sig att vara tacksam för det lilla så börjar man skifta ens tankesätt. Jag började att vara tacksam för småsaker som mina barns leenden, att mina barn är friska, att vi har rent vatten i kranen, att jag faktiskt har ett jobb som ger mig lön varje månad, att jag har ett hem som ger mig trygghet, säkerhet och värme, att jag har skor och kläder att gå i varje dag och massor dessutom etc. När man börjar se de små sakerna i livet som ger dig så mycket så börjar du bli gladare, lyckligare, tacksammare vilket gör att du automatiskt länge fram kommer att känna dig rik på så mycket mer än bara pengar. När du skiftar fokus från att se vad du inte har till det du faktiskt har så mår du bättre, när du mår bättre och har det i ryggraden att vara tacksam så tacklas du lättare med de problem du stöter på i livet, för tro mig, du kommer alltid att ha problem, Men livet blir ljusare ju mer tacksamhet du övar.

Det är ett sätt att öva upp ett bra mindset. Det finns fler men för att inte göra det för långt så lämnar jag det här.
Testa i några veckor, 21 dagar helst, för att se någon skillnad inom dig själv. 💜

happy_lycklig_mindset

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.