Stronger Life

Long time no seen

Hello! Nu är det kaos här hemma. Vi packar för fullt och rensar så galet mycket. Jag älskar att rensa men att packa gör mig lite mer nervös över att packa ner saker som jag behöver och sen sitter man där med 20 kartonger och vet inte vart man la sina saker. Men det är i-landsproblem om vi säger så.

Hur går det med allt då? Jag har inte bloggat på ett tag. Jag är på semester nu, hela familjen har semester och vi flyttar nästa måndag. Barnen längtar till Spanien och jag håller på att få fnatt på min Apple dator. Den är så seg och ändå är det en stor och ny dator, hur kan den vara så seg?! Hur som helst, så är det mycket just nu och även med coachingföretaget. Det är mycket att göra med möten, marknadsföring etc. Men det är kul för många hakar på även mitt på sommaren, det är härligt att se. Vi kommer snart ut med en ”Gå dig i form” kurs där vi som coacher är med hela vägen om man behöver. Det ska bli riktigt kul. Att få vara med på olika människors resor och få stötta! OMG dream coming true!

Jag är bara inne en liten stund här för snart har jag ett coaching-möte och sen ska jag förbereda lite inför morgondagens klientsamtal också. Jag lever min dröm just nu, älskar varje sekund.

Hur har du det på sommaren, hur känns det att gå tillbaka till jobbet sen i augusti? Ångest eller okej, är det dags att förändra eller lever du vidare på det du gör? Alla vantrivs inte, alla har inte missunnat sig sina drömmar, vissa har lyssnat på sig själv och kör på det. Det tycker jag är bra.

Ha en fin sommar och ta hand om er.
Kom ihåg att dricka mycket vatten och smörja in er när ni är i solen.

Jobba_online_lifecoach

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.