Stronger Life

Vilken överraskning !!

Good day eller nått, det är ju kväll! Vilken härlig dag jag har haft i slutendan. Kan säga att min dag började lite seg, trött, sov 6 timmar, men vaknade glad över att det är vacaydagen idag. 🙂 Men sen ringer min mamma och säger att hon avbokar resan till Spanien och därmed vet jag att min far också kommer att göra det. Jag förstår att hon gör det det är galet varmt där just nu och hon orkar bara inte. Och jag är inte ledsen eller arg för att mina föräldrar inte ska med, jag är mer trött på att det tar 2 timmar i väntan på att få prata med SAS. Allvarligt alltså, 2 hela timmar!! Sen så förlorade vi 2000kr som vi rakt av tagit och slängt i sjön bara för att hon avboka men som sagt, hälsan först.

Nu är allt avbokat och löst men vi i min familj åker ju såklart ändå. Vi klarar oss alltid från allt hemskt, med vår änglavakt och tron på högre makter som alltid finns med oss och skyddar så ska det självklart inte gå snett. Sen är vi försiktiga, flexibla och är det för varmt så solar vi helt enkelt inte. Enkelt.

Resten av dagen bestod av jobb, träning, shopping av presenter till lillan som fyller år imorgon lördag, hem för att packa in presenter, fixa middag och nu njuter jag av ledigheten! Det är semester!! Wohoo.

Åh jag måste berätta om min härliga dag igår!

viktnedgang_fitness_wellness

Jag trodde att jag skulle träffa en vän som är en kollega också. Vi skulle ses ute på Mossebacke. Men när jag väl kommer dit så är det flera andra av kollegorna! Så vi blev ett mysigt gäng med vänner och kollegor som sågs för första gången på 1,5 år!! Vad galet. De överraskade med en fin present, en jättefin kimono!! Alltså hur fin som helst! Två andra kollegor fattades men jag är så tacksam till gesten överhuvudtaget! Hur fina människor är inte det här. Vilken överraskning.

Vad anledningen var? Att jag bytt tjänst, slutat hos min gamla grupp och går solo nu på annat håll inom företaget. Ett litet avsked samtidigt som det blir ett grattis. Underbara människor. Till och med hunden var med och firade 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.