Stronger Life

New visions!

God morgon onsdag!

Hur mår du, har du sovit gott?
Jag sov för lite som vanligt men jag tor det är rätt så vanligt på sommaren, att man sover lite mindre för även om man inte har semester så är det sommar och man lägger sig senare men går fortfarande upp tidigt. Men jag personligen har också mer driv när som skiner, när det är varmt, när det inte finns stress med skolan och allt annat. så jag hämtar kraft därifrån.

Igår satt jag i möte, upplärning, introduktion, presentationer etc hela dagen. Från kl 8-12 och sen ett annat från 13-14, vidare till ett event och sen hem igen på möten mellan 19-21:30.  Nu hoppas jag att dessa möten (vissa av de) kommer att ge mig precis lika mycket som jag hoppas på att det kommer att ge mig för då är det ju värt.

Jag brinner för att hjälpa människor, jag älskar att se andra glada, höra hur bra det går för de och att få vara en del av deras vardag med mitt coachande, är något jag är djupt passionerad över. Nu har jag fått den chansen genom min utbildning och några nya kontakter så jag kunde inte vara gladare!

Jag har så många nya möjligheter framför mig att jag smäller av.
Mina mål att jobba platsoberoende och med ekonomisk frihet är inte långt ifrån!
Men mina mål är också att jobba med människor, att coacha de till ett bättre liv, både inuti och utanpå, både med sig själva och med sin business. Vill du höra mer så kan du maila mig på [email protected]

Jag önskar er en härlig dag, full av solsken ute i världen eller inom dig själv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.