Stronger Life

Morgonens tips

Wohoo, det är fredag !! God morgon ☀️

Fredag som sagt och 08:00 på morgonen, bara jag som är vaken och varit upp sedan 06 och yogat, mediterat och ätit min goda frukost. Något som blivit en regel för mig och som jag tycker är riktigt att koppla bort mobilen den första timmen som vi är vakna. Jag mediterar visserligen med musik från mobilen men jag har tittar inte på mail, jag kollar inte ens på alla 24 aviseringar från Facebook eller de dm som kommit in via Instagram. Jag vet, att om jag kollar på en enda dm, mail eller något annat så kommer jag att fastna och bara titta på en till och en till eller svara och så va en konversation i gång eller något i den stilen. Plötsligt har 30 minuter gått och jag hinner inte varken yoga eller meditera längre och sånt förlåter jag mig själv inte ifrån. Jag älskar att meditera för det centrerar mig varje morgon, så jag kan inte förlåta mig själv om jag skulle avstå eller inte hinna med något som får mig att må bra resten av dagen. Något som är för mig och mitt välmående på alla möjliga plan. Så första timmen om inte mer, ingen mobil (sociala medier och mail).

Det är min gyllene morgonregel. Har du någon? Har du testat att inte scrolla mobilen i sängen någon gång? Har du märkt hur mycket tid man sparar då? Jag insåg en gång för länge sen, att jag slösar bort en timme utan problem, i sängen med skrollandet. Jag hade slutet skrolla varje morgon och gick upp på en gång. Men så va det en dag som jag såg att jag fått svar från en person jag hade en konversation dagen innan med och blev nyfiken.. så jag började kolla, svara och skrolla, plötsligt hade jag legat där i 30 minuter och det kändes som 10 minuter. Wow, snacka om att kasta bort sitt liv, på vad då? Skrollande i andras liv, OMG. ?

Status idag: 
Vaknade upp allergisk och trött men jag mår bra. Ska få träffa en gammal vän idag och som jag har längtat. Vi ska ses över en lunch utomhus medan vi lämnar in datorerna på kontoret för uppdatering.
Sen har jag hört att det ska bli 27 grader idag så jag undrar vad vi kan göra.. bada? vet inte hur smart det är när alla varit snoriga och hostiga.. tips?

Jag älskar att sitta på balkongen och bara njuta av morgonen varje morgon kl 07 ungefär.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.