Stronger Life

Flyr från familjen!

God morgon bästa du!

Har du sovit gott? Det har inte jag, i natt sov jag i mitt arbetsrum på golvet. Alla här hemma är sjuka så jag vågar inte gå nära de och än mindre sova med min make. Alla har ont i halsen och hostar samt snorar, så jag håller mig långt borta och som tur va så bor vi så grymt, att vi kan vara på var sin sida av lägenheten och ha var sin toalett och inte se varandra på en hel dag. Shit vad jag kommer att sakna den här planlösningen när vi flyttar. Den är så perfekt, lite för stort men så bra!

citat

Men som sagt, en dålig natt får mig sällan på dåligt humör. Jag mår bra ändå och är positiv som attans idag, jag menar tänk vad vi har mycket att vara tacksamma för. Idag vaknade jag tacksam över min hälsa faktiskt, jag är frisk medan alla andra är sjuka. Nu har väl barnen redan varit dåliga i ett antal dagar, så värre än så blir det inte, de blev en mild sommarförkylning kan man säga. Men maken ser värre ut, män är ju rätt ynkliga. 🙂
Men att jag också har mitt hem att vara tacksam för, vår planlösning, möjligheterna.

Så, om vi släpper den dåliga sömnen och sjukdomar nu så är det arbetsdag idag som alla andra dagarna. Jag har en hel del att göra privat också men det lägger jag till senare på eftermiddagarna efter jobbet såklart. Jag har mycket att ta igen med The Project Next som drivs av Tony Robbins och Dean Graziosi som är två stora talare inom mental coaching och mindset. Jag älskar det, jag bara lever min dröm just nu känns det som. 🙂 Vilken sucker för mindset jag är. Jag har själv märkt att det är en stor grej för mig och det har gjort under i mitt liv.

Digital_product

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.