Stronger Life

The Past is Over

 

God morgon bästa bloggläsare!

Jag satt och tänkte på en sak denna morgon. Vi har kommit halvvägs på det här året nu, år 2021. Och jag började reflektera om jag var nöjd med hur första halvan varit, om jag var nöjd med mina mål och hur jag mår idag.

Det hela ledde till att jag inser att ja vissa saker har jag uppnått som jag ville, mindre jobb, mer studier, utbildning, fokusera mer på min framtid..
Men biten där jag jobbar med mig själv, fysiskt har jag inte nått något alls. Det har gått upp och det har gått raka vägen ner igen. Det har nog konstigt nog, inte varit så prioriterat hos mig och mest tror jag att det har med att jag jobbar hemma att göra. När ingen ser dig och du inte behöver vistas därute så är det dumt nog, lättare att släppa taget om sig själv. Det är inte okej, jag är precis lika mycket värd här hemma som där ute och min egna värdering behöver få sig ett rejält tänkande.

Så vad jag kom fram till var att okej jag är inte helt nöjd med vissa av målens resultat under det här första halvåret men med andra så va jag det. Vad kan jag göra åt det här då? Jo, jag kan sätta mig ner med mina mål och skriva om de, finslipa och se vart jag brustit och rätta till de, förbättra.

Det som har hänt har hänt, det som varit dåligt har redan varit så det är ingen idé att älta på det, låt det vara, lämna kvar det i april månad, mars månad och gå vidare. Nu blickar vi framåt med våra mål och med nya strategier som kommer att funka, eller hur?

Sätt dig ner idag du med, gå igenom dina mål hittills för det här året, reflektera om du nått de, vad du gjort sämre och vad du kan förbättra, så kör vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.