Stronger Life

Trippelfirande!!

God morgon måndag och alla underbara här inne!

Det är måndag och jag mår bara så vansinnigt bra. I torsdags så hade jag mitt slutprov på alla kurser i min utbildning och i fredags så hade vi skolavslutning precis som mina barn. 🙂 Så vi tre tjejer i hemmet hade klätt oss fint inför våra avslutningar, min äldsta dotter hade gjort en studentmössa åt mig och efter avslutningen och efter jobb så gick vi ut på en picknick för att fira vår framgång.

Nu är jag diplomerad och certifierad Kostrådgivare och är redo att hjälpa människor. Jag har studerat psykologi och KBT så jag kan även coacha personer. Jag bara älskar att jag verkligen gjorde det, jag lyssnade på mig själv och vågade ta steget mot studier. Efter så många år som jag har velat göra det så vågade jag tillslut. Jag är så stolt över mig själv.

Det hela började med att jag tog en kortare utbildning för att testa mig själv, om jag klarade av att plugga eller inte. För jag vågar inte ta utbildningar på 2 år. Men nu ser ja att jag klarar av det och då var tanken att jag skulle söka mig vidare. Men det som har hänt är att jag på vägen, har insett vad jag vill göra. Jag vill coacha personer till att må bättre, våga lyssna på sig själva, inte missa livet och verkligen leva. Jag vill att andra ska tro på sig själva, jag vill pusha och motivera. Så jag ändrar riktningen bara liite mot vad jag hade tänkt och jobbar vidare med mina mål. Men ett mål avklarat ✅

 

kost_skolavslutning_diplomerad skolavslutning_kostradgivare

Mitt fina smycke som jag fick av familjen, som avslutningsgåva. Vi hade ju köpt fina smycken till barnen för att de klarat av ett helt år och kämpat på så himla bra. Det gör vi varje år de klarar av ännu ett år av skola. Men så fick även jag en fin present, det va snällt. Jag är så lyckligt lottad att jag har en sån fin make! ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.