Stronger Life

Gårdagens frukost och dagens energi!!

God morgon lovely people!

Åh jag har så mycket energi men vet inte ens vad jag ska göra av det, för det enda jag har framför mig just nu, är mitt jobb.

Häromdagen var jag på ett virtuellt event som hade med ett sängföretag att göra. De budade över frukost och så satt vi på möte kl 09 på morgonen. Men så skickade de över lite smått och gott som är för att sova gott och vakna gott. En sovbindel för att sova eller vad de kallas, jättebra som täcker all ljus. Ett ”Wake up” doftljus och ett ”wake up” grönt te. Alltså så himla gott. Så nu är det min nya morgonrutin, istället för kaffe så börjar jag med att tända mitt härliga citrongräs något sånt. Teet var jättegott och ljuset doftar ljuvligt. Så nu är jag redo för min nya morgon.

Kom hem till frukostleverans från Sleepacy företaget som hade eventet och i samarbete med Foodpharmacy så bjöd de på frukost.

Wow jag har så mycket att göra idag och vet knappt vart jag ska börja.
Jobb är ju det jag alltid börjar med, sen kommer studier och sist kommer modulträning som är tillsammans med Tony Robbins & Dean Graziosi som är två stora gossar inom mentalträning.

Den här veckan är sista skolveckan för mig och barnen så det blir mindre och mindre bloggande nästan. Men det är samtidigt bättre att blogga när man känner för det än att tvinga sig till det. Ibland märker jag att jag har så mycket att säga att jag nästan vill skriva en bok istället, men samtidigt tänker jag att det måste vara så sjukt svårt att publicera en bok i den här världen då alla gör allt möjligt. Jaja, vi får se vad det blir av mig när jag blir stor. Snart får jag veta om jag kom in på den andra utbildningen som jag sökt till efter sommaren, också. Shit vad spännande.

Önskar er alla en underbar dag denna härliga onsdag. Solen kanske inte skiner starkt eller alls för den delen men det är ändå en underbar dag med värme och liv.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.