Stronger Life

Min familjehelg

god morgon måndag och nya vecka! Snart ny månad också. Shit vad jag är glad, sista dagen jag stämplar på mitt arbete. Jag är överlycklig. Jag avskyr den där stämplingen, så gammalt och så efter. Men idag är det sista dagen, wohoo.

Nya tag med studierna också, snart prov för ett av de största ämnen och sen nästa vecka så är det dags för nästa prov som är det sista. Shit vad nära jag är slutet nu! Pirrigt.

Jag har ett annat projekt på gång som jag behöver komma igång med men först behöver jag avklara studierna, börja på min nya tjänst på jobbet och se över hur framtiden ska se ut. Allt kräver ju planering, även jobb, även studier, även framtidsplaner.

Igår var det ju Mors dag och jag hade den bästa på länge. Trodde familjen hade glömt, ingen sa något i förväg, vilket barnen alltid gör.. men så på morgonen blev jag firad med både blommor, jättefina kort och present. Blev helt paff. Sen att få se barnen på sin gradering också i sin Taekwondo och se hur mycket de har vuxit, det var så härligt, vilken känsla! Sen var vi ute och åt på söder, tog en promenad till Gamla Stan och sen hem för att göra en liten picknick ute och spela lite badminton för skojsskull. Hela dagen var bara så underbar.

Nu är det ny vecka och då kör vi vidare med den härliga känslan!
Ha en fin dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.